top of page

Dakwerken en dakisolatie door Dakwerken Cuyvers
uit Stabroek, Kapellen en Brasschaat

Platte daken, schuine daken, nieuwe pannen of een complete nieuw dak. Bij Dakwerken Cuyvers uit Stabroek weten we er wel raad mee. Wij zijn specialist op het gebied van dakwerkenverbouwingswerken en karweiwerken. Je kunt bij ons terecht voor:

  • dakwerken, ook platte daken

  • plaatsing van dakbekleding of asfalt

  • dakisolatie

Naast het plaatsen van een nieuw dak kun je ook op ons rekenen voor zinkwerken, dakgootbekleding, pannen en leien. We werken echter niét met EPDM-dakbedekking!

Dakwerken en platte daken

Als je dak gerepareerd of vervangen moet worden, dan is het prettig als dat van een leien dakje gaat. Verouderde platte daken worden gevoeliger voor lekken, met soms waterschade in je huis tot gevolg. Laat het zover niet komen en neem contact met ons op. Wij verzorgen dakwerken in Stabroek, maar ook dakwerken in Kapellen, Brasschaat en de ruimere omgeving. Je kunt alles aan ons overlaten. Nadat we je wensen besproken hebben, gaat ons ervaren
team aan de slag.

Professionele dakisolatie regio Stabroek, Kapellen en Brasschaat

Een dak zonder isolatie zorgt voor een hoge energierekening en een koude bovenverdieping. Wist je dat je je dak vaak met ondersteuning van een overheidspremie kunt laten isoleren? Dat scheelt in de portemonnee. Laat je door Dakwerken Cuyvers adviseren over de verschillende isolatiemogelijkheden en de diverse materialen om je dak te isoleren. Zo verlaag je je energierekening en je krijgt er een warm, comfortabel huis voor terug.team aan de slag.

Ook voor renovatie van dakbekleding en asfalt kun je rekenen op Dakwerken Cuyvers uit Stabroek

Heb je kapotte dakpannen, verouderde leien of een plat dak wat versleten is? Ze knappen allemaal op van een renovatie door een ervaren vakman. Het plaatsen van nieuwe dakbedekking of de renovatie van de oude dakbedekking is een hele klus, die we met zorg voor je uitvoeren. Van de eerste panlat tot de laatste regenpijp.

bottom of page