Voor kleine klusjes en karweiwerken bent u bij ons aan het juiste adres!

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor herstellings- en karweiwerken in de regio Antwerpen? Kies dan voor de expertise en de daadkracht van Dakwerken Cuyvers uit Stabroek. Wij zijn de ervaren vakman waarop u kunt bouwen voor al uw herstellingen, kleine karweien en klusjes.

Contacteer ons

Algemene karweiwerken

Kan uw dakgoot een reinigingsbeurt gebruiken? Lekt uw kraan? Is uw metselwerk aan herstelling toe? Dakwerken Cuyvers uit Stabroek helpt u graag uit de brand met uw algemene karweiwerken. Ook herstellen wij scheuren in bezetting, monteren we meubels en vervangen we lampen. We passen ons flexibel aan uw noden aan.

Vloeren leggen

Ook voor uw vloeren kunt u bij ons terecht. Bij Dakwerken Cuyvers uit Stabroek kiest u voor een totaaloplossing. Zowel voor het uitbreken van uw oude vloer als voor het leggen van een nieuwe vloer kunt u bij onze vaklui terecht. Wenst u vloertegels, laminaat of toch liever parket? Wij hebben elk materiaal in huis. Samen gaan we op zoek naar de oplossing op uw maat!

Binnenmuren
Moeten naast uw vloeren tijdens de verbouwingswerken ook uw binnenmuren uitgebroken worden? Laat deze klus over aan de vaklui van Dakwerken Cuyvers. Wij breken uw vloeren en binnenmuren veilig en efficiënt voor u uit tijdens uw verbouwingswerken.

Karweiwerken in stabroek

Bent u dus aan het bouwen of verbouwen en zoekt u nog een vakman voor de kleine karwei- of herstellingswerken in de regio Antwerpen? Zoek niet langer en kies voor de jarenlange ervaring en professionele expertise van Dakwerken Cuyvers uit Stabroek. Als geregistreerd aannemer zijn wij een betrouwbare partner voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten in de hele provincie Antwerpen.

Particulieren en bedrijven

Niet alleen particulieren, maar ook bedrijven kunnen al jaren op onze expertise en ervaring rekenen. We gebruiken voor al onze werken enkel het meest hoogwaardige en duurzame materiaal. Zo kunnen we u voor elke klus, hoe klein ook, het beste resultaat garanderen. En dat tegen een scherpe, concurrentiële prijs!

Contact

Dakwerken Cuyvers is uw parter bij uitstek voor algemene dakwerken, verbouwingswerken of karweiwerken. Neem snel contact met ons op voor een persoonlijke offerte, uiteraard volledig gratis en vrijblijvend!

Vraag uw offerte aan