top of page

Dakwerken Cuyvers: Klusjesman voor uw karweiwerken
in Stabroek, Kapellen en Brasschaat

Als je aan het bouwen of verbouwen bent, dan komt een klusjesman erg goed van pas. Verbouwingen moeten namelijk worden voorbereid en afgerond. Denk bijvoorbeeld aan het weghalen van een binnenmuur voordat je die mooie aanbouw kunt plaatsen. Of denk aan dakwerken, waarbij het erg handig is als de dakgoten na afloop netjes schoongemaakt worden. Dakwerken Cuyvers uit Stabroek voert dit soort karweiwerken op professionele wijze uit in Stabroek, Kapellen en Brasschaat. Wat kunnen we nog meer voor je doen?

  • algemene karweiwerken

  • vloeren leggen

  • binnenmuren uitbreken

Maar we kunnen ook helpen met hele alledaagse dingen, zoals lampen vervangen of een meubelstuk repareren.

Dakwerken Cuyvers uit Stabroek legt een prachtige vloer

Naast de algemene karweiwerken kunnen we ook vloeren leggen. Jij kiest de mooie vloertegels, laminaat of parket. Wij zorgen voor het uitbreken van de oude vloer en leggen netjes een nieuwe vloer. Door deze totaaloplossing kun je de hele klus aan ons uitbesteden.

Minder muren, meer ruimte met Dakwerken Cuyvers uit Stabroek

Soms is je huis net een doolhof van muren en snak je naar een beetje meer ruimte. Ook dan zijn wij je favoriete klusjesman. De vakmensen van Dakwerken Cuyvers uit Stabroek zorgen dat de klus goed uitgevoerd wordt. Tijdens de verbouwing breken wij de vloeren en binnenmuren veilig en efficiënt uit, zodat je de weg weer kunt vinden in je eigen huis.

Dakwerken Cuyvers uit Stabroek - karweiwerken voor particulier en bedrijf

Particulieren en bedrijven rekenen al jaren op onze expertise en ervaring. We gebruiken alleen het meest hoogwaardige en duurzame materiaal. Zo garanderen we voor elke klus het beste resultaat. En dat voor een scherpe prijs!

Neem nu contact op met Dakwerken Cuyvers, jouw partner voor karweiwerken.

bottom of page